Facemask Cantik, Berkualiti Dan Ada Kelulusan FDA

Last week aku perasan kat youtube ade pakar share pasal facemask biasa vs medical punya.

Dia ckp yg biasa punya tu sebenarnya tak di test oleh pihak yang berkenaan pun…So kita tak tahu tahap efficiency dia sebenarnya macam mana.

Berbeza dgn yang medical punya, tahap efficiency dia sekitar 99% dan diiktiraf oleh FDA/etc.

JOM SHARE !

Share post ini dapat komisen

Komisen dibayar setiap minggu

So aku pun try beli yang ada certificate punya…4 ply…Import dari korea…Beli kat Shopee…5 hari je dah sampai.